Energiedeskundige en erkend EPB verslaggever ingenieur Martine Lapère levert energieprestatiecertificaten (epc) voor de verhuur en verkoop van appartementen, huizen, particuliere woningen en openbare gebouwen. Ir. Martine Lapere levert u het nodige energieattest bij nieuwbouw en heeft ervaring met informatie over energiesparen. Met vestigingen in Gent en Knokke-Heist biedt studiebureau entropic een service in heel West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen,Brussel en Vlaams- Brabant: energie audit, VEA, EPC.

Ervaring

Entropic.be is een erkend energie advies bureau. We leveren energieprestatiecertificaten voor zowel residentiële als publieke gebouwen, alsook EPB verslaggever. Martine Lapere is erkend energiedeskundige met 20 tal jaar ervaring in een breed gamma van energie berekeningen, dit gaande van alternatieve energiesystemen tot industriële warmte-kracht koppelingen.

Ingenieur Martine Lapère

Entropic refereert naar entropie, een belangrijk begrip uit de thermodynamica. Entropie heeft te maken met de maat van wanorde in een systeem. Als geen externe energie toegevoegd wordt aan een systeem, spreken in de natuurkunde over een geisoleerd systeem. Volgens de tweede hoofdwet van de thermodynamica neemt de entropie of dus wanorde van dergelijk systeem steeds toe. Reclamestunt voor passief huis?